​Ngjarjet e datës 1 prill 2023

Dy ideatorët e platformës “Liria ka emër”, Ismail Tasholli dhe Eliza Hoxha mbajnë konferencë për media. (Hotel Sirius, Prishtinë, ora 13:00) Federata Atletike e Kosovës, Klubi Atletik “Blinaja” në mbështetje të Kuvendit komunal të Lipjanit dhe familjes së heroit “Haradin Bajrami” organizon garën “Vrapimi shtigjeve të heroit – Haradin Bajrami”. (Shtigjet e ecjes mbrapa ETC-së, Lipjan, […]