Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Ngjarjet e datës 14 prill

Nis vaksinimi i të moshuarve të vendosur në shtëpitë e kujdesit për të moshuar dhe punëtorët socialë që kujdesen për ta, në komunat ku ka Qendra të këtilla: Prishtinë, Suharekë, Skenderaj, Istog dhe Graçanicë. Gjithashtu, gjatë vaksinohen edhe pacientët në dializë në sallën “1 Tetori”, ora 08:00-19:00. Mbahet seanca gjyqësore për rastin e hedhjes së […]

Ngjarje

No Post/News Found
error: