Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Ngjarjet e datës 1 mars

Ministri në detyrë i Mbrojtjes, Anton Quni, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama, dhe kryetari i Kamenicës Qëndron Kastrati marrin pjesë në përurimin e urës së vendosur nga FSK. (Fshati Hajnoc i Kamenicës, ora 09:00)

Ngjarje

Ngjarjet e datës 9 shkurt

Ngjarjet e datës 8 shkurt

Ngjarjet e datës 7 shkurt

Ngjarjet e datës 6 shkurt

Ngjarjet e datës 5 shkurt

Ngjarjet e datës 4 shkurt

Ngjarjet e datës 3 shkurt

Ngjarjet e datës 2 shkurt

Ngjarjet e datës 1 shkurt

Ngjarjet e datës 31 janar

Ngjarjet e datës 30 janar

Ngjarjet e datës 29 janar

error: