Ngjarjet e datës 20 mars

Konferencë për ecurinë e çështjes ndaj Hashim Thaçit dhe të tjerëve. (Gjykata Speciale, ora 09:00) Qendra Kosovare për Studime Gjinore organizon konferencën “Konventa e Stambollit: Forcimi i zbatimit në përfundimin e dhunës ndaj grave, dhunës në familje dhe dhunës në baza gjinore”. (Hotel Emerald, Prishtinë, ora 09:30 – 12:00) Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës […]

Ngjarje

No Post/News Found