Ngjarjet e datës 5 tetor

Agjencia Kosovare e Privatizimit mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit nr. 59. (Salla e konferencave – hoteli “Grand” Prishtinë, ora 10:00) Komisioni për Buxhet shqyrton Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes së Financimit në mes të Kosovës përfaqësuar nga Ministria e Financave dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim për Projektin e Reformës së […]

Ngjarje

​Ngjarjet e datës 1 tetor

Ngjarjet e datës 30 shtator

Ngjarjet e datës 29 shtator

Ngjarjet e datës 28 shtator

Ngjarjet e datës 27 shtator

Ngjarjet e datës 26 shtator

Ngjarjet e datës 25 shtator

Ngjarjet e datës 23 shtator

Ngjarjet e datës 22 shtator