Ngacmohet seksualisht e mitura, arrestohet një person

Një e mitur ka deklaruar se ka qenë e ngacmuar seksualisht nga dy të mitur. Sipas raportit 24-orësh të Policisë së Kosovës, viktima ka deklaruar se njëri nga të dyshuarit e ka filmuar me telefon derisa ajo nuk ishte e vetëdijshme. “Viktima është intervistuar në prezencë të prindërve dhe zyrtarit nga QPS”, thuhet në raport. … Continue reading Ngacmohet seksualisht e mitura, arrestohet një person