Nga sot mund të aplikoni për subvencionim të kredive personale

Nga sot mund të aplikoni për subvencionim të kredive personale

Ministri i Financave Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati përmes një statusi në Facebook, ka bërë të ditur së formulari i aplikimit për subvencionim të kredive personale/konsumuese tani është i hapur në eKosova.

Ky është statusi i tij i plotë:


Formulari i aplikimit për subvencionim të kredive personale/konsumuese tani është i hapur në eKosova.

Pasi të keni marrë kredinë në njërin nga institucionet financiare të licencuara në vend, duhet të shkoni në portalin eKosova për të plotësuar formularin e aplikimit. Formularin e gjeni duke ndjekur hapat si në fotot e bashkangjitura.

Me rëndësi: llogaria bankare ku paguhet subvencionimi duhet të jetë në emër të aplikuesit, përndryshe nuk mund të bëhet transferi.

Lexo edhe

Video