Nga sot, Fluidi me platformën online për shitje!

Nga sot, Fluidi me platformën online për shitje!

Të nderuar konsumatorë,

Për të qenë më afër jush edhe në ditë e izoluara, ju njoftojmë që Fluidi tashmë ka lanësuar platformën online të shtije për gjitha produktet e saj.
Të gjithë ju konsumatorë të vajin dhe maraginë Floil, t’brendi Rc Cola, Red Rain, Mighty Rain,Double Force, Jaffa Champion dhe Ciao mund ti bleni produkte online vetëm me një klik.


Orët e lëvizjes së lirë tashmë nuk keni nevojë ti shpenzoni për blerje e produkteve të Fluidi, pasi që ne kujdesimi që ato të vijnë tek sigurtë e n’prak t’shtëpisë tuaj.
Çmimet e volitshme dhe transportin falas do të ju a mundësojmë ne.

Fluidi, sigurtë, shëndetshëm e n’pragë t’shtëpisë.

Lexo edhe

error: