Neymar po e shijon karantinën në shtëpinë e ëndërrave

Neymar po e shijon karantinën në shtëpinë e ëndërrave

Dy vjet më parë, Neymar u transferua nga Barcelona në PSG për 22 milionë Euro, duke u bërë transferi më i shtrenjtë në histori të futbollit.

Përpara kësaj, derisa luante për Barcelonën, ai bleu një villë mahnitëse në Rio de Janeiro dhe tani po e shijon atë me shokët dhe familjarët në kohën kur pandemia e koronavirusit ka kapluar botën.

Në një pronë 12 mijë metra katror, Neymar ka absolutisht gjithçka që dëshiron. Luksi është në çdo cep të shtëpisa, ka dy fusha për tenis dhe volejboll.

Neymar mori me vete të gjithë njerëzit që qëndruan me të në Paris, të gjithë së bashku karantizuan me të në Rio të Brazilit.


Lexo edhe

Video