Nesër mund të shpallen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve lokale

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve (QNR) sot ka filluar numërimi i votave me kusht dhe personave me nevoja të veçanta. Zëdhënësi i Komisionit Qendrorë të Zgjedhjeve (KQZ) në një konferencë për medie tregoi se numri i përgjithshëm i fletëvotimeve që do të numërohen është 15 mijë e 482, ku prej tyre 12 mijë … Continue reading Nesër mund të shpallen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve lokale