Nesër hapet sezoni i skijimit te “Kodra e Diellit”

Nesër hapet sezoni i skijimit te “Kodra e Diellit”

Qendrën e Skijimit “Kodra e Diellit”, në Maqedoni të Veriut, është e gatshme për sezonin e ri turistik dimëror, dhe tanimë nga nesër hapet zyrtarisht sezoni i skijimit.


Kështu ka njoftuar drejtori i Kodrës së DiellitAdem Avziu, i cili ka shkruar në Facebook semungesa e borës së mjaftueshme për skijim u pamundësoi që deri më tani të shijojnë skijimin në Kodrën e Diellit, por tani është koha të kompenzojmë mungesën e saj.

Video