Nëse burri vesh këto rroba, ai po ju tradhton

Nëse burri vesh këto rroba, ai po ju tradhton

Ekspertët kanë zbuluar se veshjet e një mashkulli mund të tregojnë nëse ai është një partner besnik dhe besnik apo jo.

Nëse dyshoni në qëllimet e partnerit tuaj kur ai shkon në qytet me miqtë, kushtojini vëmendje detajeve në bluzën, atletet ose çantën dhe çelësat e tij.

Një studim interesant nga Universiteti i Miçiganit ka zbuluar sekretin se si të dalloni nëse partneri juaj po ju tradhton.

Ata zbuluan se çfarë lloj veshjesh mbi burrat thonë se ata kanë qëllime më të mëdha se pijet klasike, kur dalin në qytet me miqtë.


Vitet e fundit është kthyer në trend vënia në pah e logos më të madhe të një marke të njohur dhe të shtrenjtë në bluza, çanta, këpucë dhe veshje të tjera. Dhe ishte ekipi i Miçiganit që zbuloi se burrat që veshin rroba të tilla janë më të prirë ndaj mashtrimit.

“Në këtë mënyrë, duket sikur ata po investojnë më shumë në veshjen dhe joshjen, dhe më pak në prindërimin e mundshëm. Burra të tillë janë më të interesuar për marrëdhënie të shkurtra dhe të rastësishme me theks në marrëdhëniet intime”, thanë ata.

Një segment tjetër i këtij studimi, i udhëhequr nga psikologu Daniel Kruger, treguan se sa më e madhe të jetë logoja në rroba, aq më e madhe është mundësia që një mashkull të tradhtojë.

Meqë ra fjala, gratë që morën pjesë në këtë hulumtim, sipas psikologut Kruger, nuk ishin aspak të befasuara nga rezultatet.

Lexo edhe

Video