Në Tiranë hapet panairi ndërkombëtar i biznesit “Klik Ekspo Group”

Në Pallatin e Kongreseve në Tiranë është bërë hapja e panairit më të madh ndërkombëtar të biznesit “Klik Ekspo Group”. Për herën e 27-të, shumë vende të Ballkanit në Shqipëri po sjellin një manifestim tregtar për ringjallje sociale dhe rimëkëmbje ekonomike. Ky panair po mbështetet edhe nga Agjencia e Lajmeve KosovaPress. Presidenti i këtij panairi, … Continue reading Në Tiranë hapet panairi ndërkombëtar i biznesit “Klik Ekspo Group”