Në Tetovë sot marshohet në nder të viktimave nga zjarri në spitalin modular

Në Tetovë sot marshohet në nder të viktimave nga zjarri në spitalin modular

Në rrjetet sociale”, Ballistët kanë bërë të ditur se pas namazit të Xhumasë në ora 13:30 nga sheshi Iliria do të organizohet një marsh në nder të viktimave që humbën jetën nga zjarri në spitalin modular të Tetovës.


Marshi do të jetë paqësor dhe do të fillojë nga sheshi Iliria në qendër dhe do të përfundojë tek spitali i Tetovës, shkruan Alsat M.

Kujtojmë se nga zjarri në spitalin modular tw Tetovës, vdiqën 14 persona dhe 12 të tjerë mbetën të lënduar.

Lexo edhe

Video