Në stok mbi 800 mijë vaksina anti-COVID, apelohet për vaksinim

Anëtarët e Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Ditën  Botërore të Shëndetësisë, kanë vizituar Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës dhe hapësirat ku janë të vendosur frigoriferët ku qëndrojnë vaksinat kundër COVID-19. Nga aty u njoftuan se Kosova ka në stok mbi 800 mijë vaksina anti-COVID, ndërsa u apelua te qytetarët për t’u … Continue reading Në stok mbi 800 mijë vaksina anti-COVID, apelohet për vaksinim