Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Në Spitalin Rajonal të Pejës vdes një i burgosur

Në Spitalin Rajonal të Pejës vdes një i burgosur

Sot rreth orës 05:45 në Spitalin Rajonal të Pejës ka ndërruar jetë i burgosuri M. C., viti i lindjes 1948.

I burgosuri gjatë qëndrimit të tij në Qendrën Korrektuese Dubravë për një kohë të gjatë kishte probleme psikiatrike dhe  ishte trajtuar me terapi përkatëse.


Nga data 6 dhjetor me rekomandim të mjekut të Q.K Dubravë është hospitalizuar në  Repartin Psikiatrik të Spitalit Rajonal të Pejës, ku përkundër ofrimit të ndihmës mjekësore, i njëjti ka ndërruar jetë.

Gjatë qëndrimit të tij në Repartin Psikiatrik të Spitalit Rajonal të Pejës, M. C, me datë 10 dhjetor ishte testuar për Covid 19, me ç‘rast kishte rezultuar pozitiv.

Organet kompetente janë duke i zhvilluar procedurat ligjore, ndërsa autopsia do të verifikoi shkakun e vdekjes.

Lexo edhe

Video

error: