Në Spitalin e Prizrenit, Pejës dhe Vushtrrisë nuk ka asnjë pacientë me COVID-19

Në Spitalin e Prizrenit, Pejës dhe Vushtrrisë nuk ka asnjë pacientë me COVID-19

Në Spitalin e Prizrenit, Pejës dhe Vushtrrisë nuk ka asnjë pacientë të infektuar me COVID-19.

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se në spitale të tjera janë 15 pacientë që po trajtohen nga COVID-19.

Ndërsa në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim janë 57 pacientë.

Njoftim nga ShSKUK:

Spitali i  Prizrenit nuk ka pacientë me COVID-19

Spitali i Përgjithshëm i Prizrenit, nuk ka në trajtim asnjë pacientë me COVID-19, sikurse edhe në Spitalin e Pejës dhe Vushtrrisë, ndërkaq në spitalet e tjera në trajtim janë 15 pacientë.

Në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim janë 57 pacientë, 24 me oksigjeno-terapi dhe 4 në mjekim intensiv në gjendje të rënduar shëndetësore.


Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 11  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 28 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë

Spitali i Gjakovës, 6 pacientë

Spitali i Gjilanit, 3 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 2  pacientë

Spitali i Ferizajt, 4 pacientë

Lexo edhe

Video