Në Spitalin e Gjakovës po trajtohen dy pacientë me COVID-19

Në Spitalin e Gjakovës po trajtohen dy pacientë me COVID-19

Një i infektuar nga Kosova dhe një nga Shqipëria janë dy pacientët e vetëm me COVID-19 që po marrin trajtim spitalor në të gjithë vendin. Të dy këta pacientë po trajtohen në Spitalin e Përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë.


Ndërsa në asnjë spital tjetër rajonal e as në klinikat e Qendrës Kombëtare Universitare të Kosovës nuk ka pacientë me COVID pozitiv që po trajtohet.

Në Klinikën Infektive raportohet për tre pacientë të cilët po trajtohen për shkak të pasojave nga COVID-i, ndërsa janë zyrtarisht negativë.

Lexo edhe

Video