Në Shtime është raportuar për mjet shpërthyes

Në Shtime është raportuar për mjet shpërthyes

Të enjten rreth orës 12:00, një burrë në Shtime ka raportuar se ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes.

Njësiti policor ka bërë sigurimin e mjetit shpërthyes, njofton policia.


Nga ana tjetër, njësitë e FSK-së dhe KFOR-it amerikan për deminim në mënyrë të sigurt e kanë bërë shpërthimin e mjetit.

Rasti është inicuar si gjetje e mjetit shpërthyes

“Shtime 15.09.2022 – 12:02. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes. Njësiti policor ka bërë sigurimin e mjetit shpërthyes, ndërsa njësitë e FSK-së dhe KFOR-it amerikan për deminim në mënyrë të sigurt e kanë bërë shpërthimin e mjetit”, thuhet në njoftimin e policisë.

Lexo edhe

Video