Në Petrol Company nga data 30 Qershor – 3 Korrik dhurohen super shpërblime

Në Petrol Company nga data 30 Qershor – 3 Korrik dhurohen super shpërblime

Në Petrol Company nga data 30 Qershor – 3 Korrik dhurohen super shpërblime: Iphone 12, Sony Playstation 4, Scooter Elektrik Smart, Pushim në Stamboll e deri tek Banesa në fund të vitit

Tashmë çdo muaj po ndahen shpërblime të ndryshme nga Petrol Company për klientët e saj, me anë të lojës të cilën po e zhvillon me aplikacion. Aplikacioni mund të shkarkohet në dy sistemet operative: Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D;  App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Loja e radhës zhvillohet nga data 30 Qershor dhe vazhdon deri më 3 Korrik ku shumë klientë do të jenë përfitues të shumë shpërblimeve. Klientët të cilët janë të pajisur me Vip Card qoftë fizike apo virtuale si dhe klientët që furniozohen me anë të aplikacionit në vazhdimësi gëzojnë zbritje në derivate deri në 6.5% në litër, si dhe janë fitues potencial të shumë shpërblime për çdo muaj.

Për tu bërë pjesë e lojës me aplikacion dhe për të përfituar nga benifitet dhe shpërblimet e shumta qe po dhurohen në Petrol Company duhet të shkrakoni aplikacionin e Petrol Company, të regjistroheni dhe të furnizoheni në Petrol Company, kështu do të bëheni në mënyre automatike pjesë e lojës.


Për të qenë fitues potencial duhet të furnizoheni sa më shumë në Petrol Company gjatë gjithë kohës. Klientët të cilët furnizohen me më më shumë derivate gjatë vitit do të jenë klientë potencial për të fituar Jackpot-in e lojës “ Banesë” në fund të vitit.

Shpërblimet për këtë muaj:

  1. Iphone 12
  2. Sony Playstation
  3. Elektrik Smart Scooter
  4. Pushim 3 ditë në Stamboll për dy përsona
  5. Smartphone
  6. Tablet
  7. Akomodime për dy përsona në Venus Hotel
  8. Vouchera 10 Litra derivate
  9. Pica në Be Happy Restaurant
  10. Si dhe shumë shpërblime të tjera përfshirë JACKPOT BANESË në fund të vitit

  Për çdo informatë shtesë, mund të drejtoheni në numrin pa pagesë 080080089.

 Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!

https://www.facebook.com/petrolcompanyshpk/videos/2032686206889028

Lexo edhe

Video