Në mungesë të kuorumit Projektligji i buxhetit shtyhet për mbledhje tjetër

Në mungesë të kuorumit Projektligji i buxhetit shtyhet për mbledhje tjetër

Në mungesë të kuorumit nuk është hedhur fare në votim projektligji mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021 në komisionin për Buxhet dhe Transfere.

kryetari i këtij komisioni Hekuran Murati,  tha se kjo pikë e rendit të ditës do të shtyhet për mbledhje tjetër.


“Projektligji i buxhetit shtyhet për mbledhje tjetër.”, tha ai.

Në komision ishin vetëm deputetët Hekuran Murati, Yllza Hoti dhe Fatmir Rexhepi.

Lexo edhe

Video

error: