Një muaj paraburgim për rrezikim të trafikut publik

Një muaj paraburgim për rrezikim të trafikut publik

Gjykata Themelore në Prizren, Departamenti i Përgjithshëm, ka caktuar masën një muaj paraburgim ndaj të pandehurit S.G., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale rrezikimi i trafikut publik që ka rezultuar me vdekjen e një personi.


Më datë 19 shtator, në orët e mbrëmjes, në rrugën Vërmicë – Prizren, i pandehuri duke mos përshtatur shpejtësinë e automjetit, ka rrezikuar pjesëmarrësit në komunikacion, duke goditur një 55-vjeçare, e cila në ato momente truponte rrugën nga ana e majtë në anën e djathtë – në drejtim të lëvizjes së automjetit. Si pasojë e së cilës, e dëmtuara merr lëndime të rënda trupore, dhe më pas ekipi i mjekëve konstaton edhe vdekjen e saj.

Kundër këtij vendimi, pala e pakënaqur ka të drejtë ankese, në Gjykatën e Apelit, ankesa kundër këtij aktvendimi nuk e shtynë ekzekutimin e tij.

Lexo edhe

Video