Në Merdare ndalohet futja e materialit për referendumin në Serbi

Policia e Kosovës mbrëmë në ora 21:40 në Merdare, ka ndaluar një veturë dhe dy kamionë me targa të Serbisë, me materiale për mbajtjen e referendumit në Serbi. Bazuar në informacionet zyrtare, detyrat dhe autorizimet policore, është ndaluar hyrja në Kosovës e këtij materiali, i cili po transportohej pa leje përkatëse. Në bashkëpunim dhe koordinim … Continue reading Në Merdare ndalohet futja e materialit për referendumin në Serbi