Në Maqedoninë Veriore rikthehet ora policore

Në Maqedoninë Veriore rikthehet ora policore

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur sot gjatë vazhdimit të seancës së 60-të vendim për orë policore gjatë fundjavës së zgjatur.

Orë policore:


– E Enjte prej ora 21.00 deri ditën e hënë ora 05.00, edhe atë për qytetet: Shkup, Kumanovë, Shtip dhe Tetovë.

Ndërsa për qytetet e tjera orë policore:

– E Premte, e shtunë dhe e diel, prej ora 16.00 – 05.00.

Lexo edhe

1 Comment

Comments are closed.

error: