Në Mal të Zi, 1.747 të sapo infektuar dhe 6 të vdekur nga koronavirusi

Në Mal të Zi, 1.747 të sapo infektuar dhe 6 të vdekur nga koronavirusi

Sipas raportit të fundit të situatës epidemiologjike në Mal të Zi, për të tretën ditë radhazi është rritur numri i koronave të reja të infektuara me virus, ka shkuar në 1.747, ndërsa gjashtë pacientë kanë vdekur.

Viktima më e re e COVID-it ishte 44-vjeç dhe më e vjetra 88, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik.


Shumica e të infektuarve rishtazi janë ende në Podgoricë – 913 persona.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve nga infeksioni COVID-19 në Mal të Zi që nga fillimi i epidemisë është 2.407.

Numri i përgjithshëm i infeksioneve aktive është 7.187.

Lexo edhe

Video