Në Komunën e Prishtinës fillon takimi për përpilimin e strategjisë kornizë për trajtim të qenve endacakë

Në Komunën e Prishtinës fillon takimi për përpilimin e strategjisë kornizë për trajtim të qenve endacakë

Tashmë në Komunën e Prishtinës ka filluar takimi lidhur me përpilimin e strategjisë kornizë për trajtimin e qenve endacakë.


Në tryezën e rrumbullakët për të diskutuar lidhur me këtë çështje po marrin pjesë kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama dhe përfaqësuesit e Bashkimit Evropian, organizata joqeveritare si dhe akterë të tjerë profesional.

Për shkak të situatës me COVID-19, mediet janë lejuar të marrin vetëm pamje të takimit. Pas përfundimit të takimit të pranishmit do të deklarohen për medie.

Lexo edhe

Video