Në Komisionin për Legjislacion diskutohet projektligji për Gjykatën Komerciale

Në Komisionin për Legjislacion diskutohet projektligji për Gjykatën Komerciale

Sot do të mblidhet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit.


Në këtë mbledhje do të ketë dëgjim publik për projektligjin për Gjykatën Komerciale

Komisioni do të mblidhet në ora 10:00.

Lexo edhe

Video

error: