Në “Family Store”, me çmime të lira gjeni krejt çka ju doni

Në “Family Store”, me çmime të lira gjeni krejt çka ju doni

Një zonë jo pak e frekuentuar është fshati Sojevë. Pjesë kjo që gjendet krejt afër restaurantit Natyral dhe kampit të Bond Steel.

Për banorët e kësaj ane por edhe për vizitorët, prej muajit Korrik gjendet edhe marketi  “Family Store”,


Në “Family Store” që ishte mëse i nevojshëm, mund t’i gjeni gjitha gjërat që juve iu nevojitet.

Në marketin “Family Store” gjeni edhe veshmbathje me çmime të mira por edhe të lira.

Lexo edhe

Video

error: