Në Britani pijet e buta zëvendësojnë letrën higjienike për shkak të koronavirusit

Në Britani pijet e buta zëvendësojnë letrën higjienike për shkak të koronavirusit

Raftet e alkoolit në hipermarketin Tesco në Hartlepool u zhveshën plotësisht pasi kryeministri britanik Boris Johnson njoftoi mbylljen e të gjitha pabeve, restoranteve, klubeve, palestrave dhe kinemave.


Pijet e buta kanë zëvendësuar letrën higjienike, si një produkt i domosdoshëm për klientët që po vazhdojnë me blerje të tërbuara, me gjithë paralajmërimet e qeverisë për të ndaluar blerjen në mes të pandemisë Covid-19, transmeton KosovaPress.

 

Lexo edhe

1 Comment

Comments are closed.

error: