Ndryshimet hormonale gjatë periudhës së adoleshencës

Ndryshimet hormonale gjatë periudhës së adoleshencës

Adoleshenca është periudhë tranzitore e rritjes dhe zhvillimit në mes të fëmijërisë dhe moshës së rritur.


Mësoni se cilat janë ndryshimet hormonale dhe si reflektojnë ato ndryshime në sjellje gjatë periudhës së adoleshencës

Video

error: