Ndizen qirinj në nderim të Astrit Deharit

Ndizen qirinj në nderim të Astrit Deharit

Me rastin e pesë vjetorit të vdekjes së Astrit Deharit, aktivistë të organizatës studentore, Studim Kritikë Veprim, para Bibliotekës Kombëtare, kanë ndezur qirinj.


Po ashtu edhe gjatë ditës janë mbajtur aktivitete të ndryshme në nderim të jetës dhe veprës së Astrit Deharit, ndërsa është parapara edhe ndezja e qirinjve në ballkonet e shtëpive dhe banesave në kryeqytet.

Lexo edhe

Video