Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit rrezikon demokracinë në vend, kërkohet reagim institucional

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme për demokracinë nëse ndodh që Lista Serbe, e dirigjuar nga Beogradi, të ketë ndikim te deputetët e pakicave jo serbe. Kështu Ehat Miftaraj … Continue reading Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit rrezikon demokracinë në vend, kërkohet reagim institucional