Nderohen të rënët në Epopenë e Çabratit

Gjakova shënon sot përvjetorin e Epopesë së Çabratit, betejës së vetme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të zhvilluar në zonë urbane. Me këtë rast, në varrezat e dëshmorëve dhe ato të martirëve në Çabrat janë bërë homazhe dhe janë vendosur kurora me lule në kujtim e nderim të të gjithë të rënëve të kësaj beteje. … Continue reading Nderohen të rënët në Epopenë e Çabratit