Ndërhyrje në sistemin kompjuterik, vajza ankohet se iu bllokuan adresat në rrjet sociale

Ndërhyrje në sistemin kompjuterik, vajza ankohet se iu bllokuan adresat në rrjet sociale

Një vajzë ka raportuar se në rrjetin social nga një link të cilin e ka hapur i janë bllokuar të gjitha adresat në rrjete sociale.


Me rast janë duke u marrë zyrtarët përkatës të kësaj natyre. Rasti ka ndodhur më 18 nëntor në Vushtrri dhe është duke u hetuar.

Video