Ndërhyrje në sistemin kompjuterik në Prishtinë

Ndërhyrje në sistemin kompjuterik në Prishtinë

Persona të panjohur i është bllokuar programi i bilancit në të cilën kryhen faturimet e mallit të depos, me ç’rast i janë shkaktuar dëme.


Sipas Policisë, rasti ka ndodhur dje në Prishtinë dhe është raportuar nga ankuesi mashkull kosovar.

Video