Ndalohet një dasmë në Gjakovë, policia shpërndan dasmorët

Ndalohet një dasmë në Gjakovë, policia shpërndan dasmorët

Policia në Gjakovë ka ndaluar një dasmë e cila ka qenë duke u mbajtur në një lokal në fshatin Hereq.


Siç bëhet e ditur, policia kishte marrë informatë rreth orës 18:30 për një aheng familjar dhe kishte vepruar së bashku me inspektorët e AUV-it.

Inspektorët e AUV kanë shqiptuar gjobë mandatore si dhe janë larguar të gjithë mysafirët.​

Lexo edhe

Video