Ndalohet me çokollata e orbita pa dokumente

Ndalohet me çokollata e orbita pa dokumente

Një person është ndaluar nga policia në fshatin Dobrush, rruga Mitrovicë-Pejë-Istog, ku gjatë kontrollit në veturën e tij, është gjetur një ngarkesë me mall konsumues si çokollata, orbita, nescafe në vlerë rreth 600 euro për të cilat mallra, i dyshuari nuk posedonte dokumentacion përkatës. 


Me urdhër të prokurorit kujdestar i dyshuari dhe makina janë liruar ,ndërsa malli është sekuestruar dhe mbetet në kompetencë të njësitit doganor.

Lexo edhe

Video

error: