NBA, liga e preferuar e të rinjëve tanë

NBA, liga e preferuar e të rinjëve tanë

Golden Basket – Prishtina është një shkollë basketbolli, ku prindërit i besuan punën për fëmijët e tyre.


NBA, liga e preferuar dhe synimi i të rinjëve tanë.

Lexo edhe

Video

error: