Nagavci: Skenarët e përgatitur për Kosovën nuk janë ata që i duhen vendit

Nagavci: Skenarët e përgatitur për Kosovën nuk janë ata që i duhen vendit

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Arbërie Nagavci, nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, komentoi te Ditari në A2 krizën politike të shpërthyer në mes të asaj shëndetësore.


“Rrëzimi i Qeverisë Kurti në këtë kohë pandemie është treguesi më i mirë se skenarët që janë përgatitur për Kosovën nuk janë ato që i duhen vendit. Të rrëzosh një qeveri në 50 ditë pune, kur më e pakta do të ishte që të ofroheshin në kushte normale së paku 100 ditë të tregojë punën e vet, dhe nëse kësaj i shtojmë faktin që kjo ndodhi në kohë pandemie, kjo është e pandërgjegjshme”, u shpreh ajo.

Lexo edhe

error: