Mustafa: Sektori i verarisë shtyllë e fort e zhvillimit ekonomik, eksportuesit më të mëdhenj në vend

Sektori i verarisë në Kosovë është një ndër sektorët që po tregon rezultat në bilancin e eksporteve jashtë Kosovës dhe po zhvillohet në vazhdimësi. Ministri në detyrë i Bujqësisë, Besian Mustafa gjatë vizitës në Rahovec me përpunuesit e rrushit, tha se ky sektor është bërë shtyllë e fort e zhvillimit të bujqësisë dhe ekonomisë në … Continue reading Mustafa: Sektori i verarisë shtyllë e fort e zhvillimit ekonomik, eksportuesit më të mëdhenj në vend