Mustafa: Gjobat gjatë pandemisë duhet të falen, atyre që i paguan tu rimbursohen

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) po vlerëson se ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati në mungesë të guximit pa menduar dy herë po e refuzon faljen e gjobave të shqiptuara gjatë pandemisë COVID-19. Madje nga ky subjekt politik opozitar po kërkohet falje e gjobave e barabartë për të gjithë dhe pa pasur nevojë për … Continue reading Mustafa: Gjobat gjatë pandemisë duhet të falen, atyre që i paguan tu rimbursohen