Musliu: Prej shtetit deri te qytetari në lagje duhet të mobilizohen kundër koronavirusit

Musliu: Prej shtetit deri te qytetari në lagje duhet të mobilizohen kundër koronavirusit

Njohësi i çështjeve të sigurisë, Agim Musliu ka deklaruar se Rusia investon në destabilizimin e ballkanit dhe Serbinë e ka si patericë, pasi vepron nga aty.


Sipas tij, Rusia vepron nga Serbia për ta bërë një mur me SHBA dhe nga aty të dal në detin mesdhe por këtu duhet të vepron shteti jonë e deri te individi në lagje. Pa një mobilizim të tillë nuk mund të luftohet as koronavirusin.

Musliu tha se nga kjo sfidë duhet të dalim më të fortë.

Lexo edhe

Video

error: