Murtezaj shpjegon masat e Qeverisë Kurti që prekin direkt ATK-në

Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), Ilir Murtezaj  ka mbajtur një tryezë diskutimi me përfaqësues të odave ekonomike për të diskutuar për aplikimin dhe implementimin e masave të reja për ringjallje ekonomike. Derisa i shpjegoi katër masat e Qeverisë Kurti që e prekin direkt edhe ATK, Murtezaj tha se afati i fundit i implementimit … Continue reading Murtezaj shpjegon masat e Qeverisë Kurti që prekin direkt ATK-në