Murtezaj akuzon Hotin për përfshirje në rrjet kriminal dhe abuzime me detyrën zyrtare

Kryeministri i Kosovës po akuzohet për përfshirje në një rrjet kriminal të fshehjes së tatimeve me ndihmën e zyrtarëve të ATK-së, shlyerjes së borxheve, favorizim të bizneseve e nepotizëm në institucione të ndryshme. Me gjitha këto ish-drejtori i ATK-së, Ilir Murtezaj i cili u shkarkua të premten nga Avdullah Hoti, theksoi se janë duke u … Continue reading Murtezaj akuzon Hotin për përfshirje në rrjet kriminal dhe abuzime me detyrën zyrtare