Murgull dhe Repa, vendet me të prekurat nga vërshimet në Podujevë

Si pasojë  reshjeve të sotme të shiut disa fshatra në Podujevë janë prekur nga vërshimet. Gjendje më e rënduar nga vërshimet në këtë komunë janë fshatrat Murgull dhe Repë. Pas reshjeve të shiut, vërshime ka edhe në Podujevë, ku kryetari i Komunës Shpejtim Bulliqi, doli vetë në terren për ta parë gjendjen. Tash për tash … Continue reading Murgull dhe Repa, vendet me të prekurat nga vërshimet në Podujevë