Murgull dhe Repa, vendet me të prekurat nga vërshimet në Podujevë

Murgull dhe Repa, vendet me të prekurat nga vërshimet në Podujevë

Si pasojë  reshjeve të sotme të shiut disa fshatra në Podujevë janë prekur nga vërshimet.

Gjendje më e rënduar nga vërshimet në këtë komunë janë fshatrat Murgull dhe Repë.


Pas reshjeve të shiut, vërshime ka edhe në Podujevë, ku kryetari i Komunës Shpejtim Bulliqi, doli vetë në terren për ta parë gjendjen.

Tash për tash nuk dihet dëmi i shkaktuar si rezultat i reshjeve të shumta të shiut në Komunën e Podujevës, por mendohet se shumë shtëpi, biznese, toka bujqësore kanë pasur dëme të konsiderueshme.

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.