Murati prezanton masën 1.3 të Pakos së Ringjalljes Ekonomike

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati sot ka nënshkruar vendimin për përcaktimin e kritereve dhe kushteve lidhur me operacionalizimin e masës 1.3 të Pakos së Ringjalljes Ekonomike – Mbështetja e punësimit të grave. Në komunikatën e Ministrisë së Financave thuhet se “Kjo masë reflekton edhe një ndër prioritetet e Qeverisë së Republikës së … Continue reading Murati prezanton masën 1.3 të Pakos së Ringjalljes Ekonomike