Mungesa e djersitjes shkakton këto dy sëmundje

Djersitja është një proces i rëndësishëm natyror që lejon trupin të qëndrojë i freskët. Ekspertët thonë se djersitja kontribuon në shëndetin e përgjithshëm, dhe parandalon shumë procese të padëshiruara në trup. Gjëndrat ekrine të djersës gjenden në të gjithë trupin, dhe shpërndahen më dendur në të gjithë pëllëmbët dhe thembrat e këmbëve, dhe roli i … Continue reading Mungesa e djersitjes shkakton këto dy sëmundje