Mundësi e mirë për t’u punësuar në Fibula

Mundësi e mirë për t’u punësuar në Fibula

Agjencia Turistike Fibula ka hapur konkurs pune për profesionistët e shitjes, të cilët duhet të kenë dy e më shumë vite përvojë pune në turizëm.

Nëse je profesionist në fushën e shitjes dhe ke dy ose më shumë vite përvojë punë në turizëm ?

Atëherë kjo pozitë është për ty!

Bashkohu me ne dhe fillo një kapitull të ri në karrierën tende!


Paga mujore sipas marrëveshjes dhe kualifikimeve!

Afati aplikimit deri me 25.04.2022!

[email protected]

FIBULA është lider në treg për paketat e pushimeve dhe biletat ajrore, me personazhe shumë të arsimuar dhe profesionistë. Kjo agjenci ofron nga destinacionet lokale deri te ato shumë ekzotike, pavarësisht nëse jeni grup apo individ.

Lexo edhe

Video