Mundësi fantastike për t’u bërë me banes në kompleksin CIMA TOWER në Ferizaj

Mundësi fantastike për t’u bërë me banes në kompleksin CIMA TOWER në Ferizaj

Kompania Cima Construction po vazhdon me ofertat çdoherë e më të favorshme për të blerë banesë. Kësaj radhe në kompleksin CIMA TOWER në Ferizaj, i cili gjendet në rrugën “Cen Dugolli”, dhe është vetëm 10 minuta nga qendra e qytetit.

Kjo kompani në kompleksin CIMA TOWER në Ferizaj, u ofron mundësi që të bëheni me banese me 30% pjesëmarrje dhe pjesën tjetër me pagesë direkte përmes kompanisë me këste deri në 60 muaj,

“Vizitoni nga afër banesën tuaj e cila gjendet në Rr. Cen Dugolli, 10 minuta nga qendra e qytetit. Në Kompleksi Cima Tower keni mundësi përzgjedhje të tipeve të ndryshme të banesave nga 65.70 m2 deri në 140 m2. Vend ideal që të bëheni me banesë familjare,

Ne ndërtojmë,

CIMA Construction


Na kontaktoni në

✆ +38349509090

✉️ [email protected]

🌐 www.cimaks.com

#cima #construction #nendertojme #prishtinë #fushëkosovë #prizren #ferizaj #suharekë #lipjan

Lexo edhe

Video